Colaboraciones

Más de 200 docentes participan en la jornada «Edusiona't amb les arts»

Més de 200 docents participen en el Centre del Carme en la jornada ‘Edusiona’t amb les arts’

El Centre del Carme Cultura Contemporània ha acollit la jornada ‘Edusiona’t amb les arts’, en la qual participen més de 200 membres de la comunitat educativa. La jornada, organitzada per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, a través de la Direcció General de Política Educativa i l’Institut Valencià de Cultura, té com a finalitat fer de l’art un instrument d’aprenentatge.

 

La jornada s’ha iniciat amb la taula redona ‘Les arts en l’educació a diàleg’, que ha moderat el director general de Política Educativa, Jaume Fullana, i en la qual han participat l’intendent i director artístic del Palau de les Arts, Davide Livermore; la il·lustradora i expresidenta de l’Associació Professional d’Il·lustradors de València (AVIP) Cristina Durán; el dramaturg i fundador de la companyia Comediants, Joan Font, i la professora del Conservatori de València Amparo Urieta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s